Megdolgoztunk érte

2011.03.22. 09:49 Swacsa

A tegnapi nap újabb mérkőzésre került sor, viszont végre sikerült egy "igazi", dedikált kapust szerezni a meccsre Menyus személyében, aki tett is a siker érdekében. A mezőnyjátékosok között is megjelent az 1. liga gólkirálya Ricsi, és Bobo is végre jött erősíteni a csapatot. Mégis 0-2 volt az eredmény 5 perc után...

A mérkőzés kemény iramban kezdődött, mi is magabiztosan kitámadtunk, viszont ez sajnos visszaütött. Egy-egy jó átfutással többször is helyzetbe került az ellenfél, és pár perc próbálkozás után a védőnkről lepattanó labda pont jó ütembe került az ellenfél elé, aki kb. 10m-ről hatalmas bombával kirúgta a sarkot, esélytelen volt védeni... Támadtunk mi is, ám általában vagy elcseleztük, vagy elpasszoltuk, de lövésig nem sikerült eljutni. Kitámadtunk továbbra is, hátha labdát tudunk szerezni, ennek megint az lett az eredménye, hogy a térfelünk üres területére befutott az ellenfél, és ezt is sikerült gólra váltaniuk, 0-2 volt már a javukra.

Kicsit hátrébb toltuk a védekezést, mivel labdát úgyse tudtunk szerezni maradtunk a felező vonal magasságában, így nem volt hely hátulra beívelni a labdát. Meg is lett az eredménye, mivel így a labdaszerzések után mi vezethettük a kontrát az ellenfél ellen. Néhány jó passz után SomoTominak sikerült betalálni egy jó lövés után a kapuba, így szépítettünk 2-1-re. A következőkben ezt a játékot folytattuk tovább, védekezés a félpályánál, majd indulás előre, és gól. Sikerült Tinhonak és Ricsinek is betalálni, így ha jól emlékszem 3-2-nél fordultunk a félidőben. Egy szerencsétlen szituáció után - a kapusukat pont fejbe találtuk egy lövéssel - neki cserét kellett kérnie, mivel ömlött az orrából a vér, de a cserekapusuk is megállta a helyét.

A második félidőben megint gondok akadtak a védekezéssel, rendre alakította ki a helyzeteket az ellenfél, de Menyus kivetődéseivel sikerült mindet kivédeni. Közben a másik oldalon eredményes lett Szücsi is, illetve Ricsi is újra gólt tudott szerezni, így 5-2-es állásnál már kicsit le is engedtünk - legalább is védekezésben. A sok lehetőséget végül gólra váltotta az ellenfél is egy megpattanó lövés kíséretében, így 5-3 volt az állás 10 perccel a vége előtt.

A vége fele megjött Bobo lövőkedve is, aki 10-12 m-ről egymás után kétszer is hatalmas gólt lőtt, majd végül Ricsi még egy gólt szerzett. Emellett volt kb. 5-10 kapufánk is, de nem reklamálhatunk, az ellenfél is sokat kihagyott. A vége megnyugtató 8-3 lett a javunkra.

Gólszerzők: Ricsi 3, Bobo 2, SomoTomi 1, Szücsi 1, Tinho 1

 

Következő meccsünk április 1-én pénteken lesz!

Szólj hozzá!

Címkék: gyerkemlancfuresz

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr832761454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása