Zárszó

2011.12.20. 10:10 Swacsa

Elérkezett a csapat történelmének 3. szezonzárása, mivel a meccseken se tudunk kiállni így sörözést nem is próbálok meg összeszervezni, pedig arra valószínűleg meglennénk cserékkel is. Ráadásul nem is mi lettünk a liga legrosszabb mutatójával lévő csapata, szóval lenne mit ünnepelni.

Pusztán az eredményeket tekintve nem hiszem h tőlünk fog igazolni a Barcelona, ám a mérkőzésekre visszatekintve nem mondanám, hogy ekkora különbség volt a többi csapat javára. Kapus, létszám, kondíció...ezek azok a szavak, amik szinte minden bejegyzésben szerepeltek, mint hiánycikk.

De hát ilyen az élet, vagy megrázzuk magunkat és porainkból feltámadva a 3. ligában újra harca szállunk egy ütős sörcsapattal, vagy egyenlőre szüneteltetjük a játékot, és mindenki megy az útjára.

A statisztikákat nézve szinte biztos, hogy vannak hibák, de nagyságrendileg tekintsétek meg a meccseken résztvevőket és a gólszerzőket:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsBSNhkMx70cdDhqcG9kc01STmEwelh2YnprU2RRQWc&authkey=CIyAteID

A gólkirály 5 góllal Deák Attila lett, gratulálunk neki ezúton is!

 

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika zarszo osz zaro 2011 osz

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr203477621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása