Kapu és várvédők

2011.04.08. 14:41 Swacsa

A héten két mérkőzés is bekerült a naptárba (a szerdai mérkőzés beszámolója még készülőben), lássuk a csütörtöki eseményeket.

Az időjárásra végre nem lehetett panaszunk, és létszám ügyileg is jónak mondható a 7 fő, pláne hogy Menyus személyében újra egy fix kapusunk volt. A meccs nem is indult rosszul, gyorsan sikerült Ádám góljával vezetést szerezni, majd jött egy necces szituáció, amikor is Attis félig-meddig becsúszva szerelt a hatoson belül. Habár lábat nem talált (legalább is én úgy láttam), becsúszni ugye mégse szabad, így hetesért reklamált az ellenfél. Valljuk be őszintén, hogy ha egy bíró befújta volna, nem reklamáltunk volna sokáig, meg lehetett volna adni, végül mi kidumáltuk magunkat, és csak ők hozták a labdát.

Ez sajnos rá is nyomta a bélyegét a meccsre, mivel rengeteg reklamálás volt mindkét oldalon. Ők keményebben játszottak nálunk, mi viszont elkértük a labdát ha fault volt, így sokszor alakult ki konfliktus a szabálytalanságok miatt.

Szerencsére a védekezésünk most klaffolt, habár nem volt náluk egy olyan játékos se, akitől 1-1ben félni kellett volna, sőt, inkább nekünk volt érdemes rájuk támadni, mert a könnyen megszerzett labda után tudtunk indulni. Az ő védekezésük viszont meglepő volt, mivel teljesen kitámadtak, ezzel a saját térfelük üresen maradt, könnyen tudtunk mélységből indulni. Az első félidőben még Ádám szerzett még egy gólt, így már 2-0 volt a javunkra, viszont Menyus egy kifutás/becsúszás alkalmával csúnyán megsérült, leragadt a sarka, és - mind később kiderült - elszakadt az achilles ín szalagja. (Neki innen is jobbulást kívánunk!) Helyette Mufy állt be a kapuba, aki megőrizte a góltalanságot, és 2-0-al fordultunk a félidőben.

A második játékrészben aztán nem sokat változott a játék képe, mi ügyesen visszazártunk a félpályára, ők eléggé kihúzódtak védekezésben, így Swacsa egy jó indítással Mufyt szöktette(Ádám védett a kapuban a félidő elején), aki be is vágta a labdát a kapus mellett. Nem sokkal később még egy gólt sikerült összehoznia, 4-0 volt már a javunkra.

A félidő vége fele már az ellenfél csapatában belső konfliktusok is nehezítették a játékot, egy cserét kérő, majd a kerítésen lévő oldalsó ajtót mérgében kirúgó játékosnak Attish köszönheti meg a karcolást az ott parkló autója ajtaján.

A végén Karesz és Swacsa is gólt tudott szerezni, így 6-0-s győzelemmel tovább erősítettük pozíciónkat a dobogón! Csak így tovább!

Gólszerzők: Ádám 2, Mufy 2, Karesz 1, Swacsa 1

Következő meccsünk egy hét múlva csütörtök este 21:00-kor lesz a Kis pénz, kis foci csapata ellen: http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: men in black

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr942809715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása