Kontrapali és Wolowitz

2011.04.29. 10:19 Swacsa

Az elmaradt mérkőzés miatt jó pár hétig nem volt meccsünk, így aki nem sportol nagyon mást, annak a kondija kicsit megint visszaeshetett. Ez egyedül Attish-on nem látszott, aki az elmúlt hetekben kb. 10 kilótól szabadult meg, hála a kispapák nyugodt, kiegyensúlyozott életének köszönhetően...

A mérkőzést egész jól kezdtük, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ám vagy a kapus védett (sokszor inkább belerúgtuk), vagy elkerülte a kaput a labda. Végül Bini egy rálövése lecsorgott a kapusról, és ezt Swacsa paskolta be a kapuba, 1-0 a javunkra.

Majd jött a meccs mélypontja. Mivel látható volt, hogy az ellenfél se erőnlétben, se technikában (egy embert kivéve) nem veszi fel velünk a versenyt, így önbizalommal telten kitámadtuk, hátha labdát tudunk szerezni. Ez elméletben nem is volt rossz gondolat, de sajnos pár percen belül ez kétszer is visszaütött: először a hátsó passzok után indították az egyik emberüket, akire egy védő ugye egyedül volt így hátul, majd őt lefutva 1-1-ben gurította el a kapus mellett a labdát. Pár mert múlva egy eladott labdából kontráztak, és itt is 2 támadó-1 védő szituációban nem hibáztak, nagyon hirtelen vezetést szerzett az ellenfél.

Szerencsére sikerült rábeszélni a csapattársakat, hogy jó nekünk, ha a félpályánál védekezünk, és így inkább mi kontrázzuk le őket. Nem is kellett sok idő, gyors megindulás, 1-2 jó passz, ügyes labdaelhúzás, és máris a kapujukban volt a labda. Ricsi, Bini és Karesz is eredményes volt, így a szünetben 5-2 volt az állás.

A második félidőben nem sokat változott a játék képe, talán még fáradtabb volt az ellenfél, talán mi még könnyebben cseleztünk, indultunk, jöttek is a gólok, Karesz bombája, Ricsi ügyes gólja és Swacsa gurítása megpecsételte a Matros United sorsát, innen nem volt visszaút. Az utolsó percekben még kaptunk egy gólt, és habár mi csak 8 gólt számláltunk az ellenfél ragaszkodott a 9-3-as végeredményhez, közös megegyezésre ezt öngólnak írjuk be nekik :)

Gólszerzők: Ricsi 3, Karesz 2, Swacsa 2, Bini 1

Következő meccsünk 1 hét múlva lesz:
http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: martos united

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr302864123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása