Fél fogunkra se volt elég...

2011.06.17. 16:37 Swacsa

A héten számunkra lezárult a 2011-es tavaszi bajnokság, az utolsó meccs előtt még kérdéses volt, hogy milyen pozíciókban végezhetünk. Győzelem esetén a második hely volt várható, vereség esetében pedig még akár a dobogóról is lecsúszhattunk volna. A meccs előző estéjén megint csak 3+1 ember jelezte szándékát, hogy elveri az ellenfelet, végül megint sikerült 10 főnek összegyűlni, ráadásul nem csak szedett-vedett, hanem "igazi" kapussal.

 

 

Mivel Tinho ismerte az ellenfelet - hogy 1-2 játékos nagyon ügyes - kicsit tartottunk a meccs előtt tőlük, ám az első percektől kezdve kiderült hogy feleslegesen. Igaz, hogy nagyon ügyesen cseleztek, húzogatták a labdát jobbra-balra, viszont teljesen céltalanul, előre egy fikarsznyit se jöttek. Pár perc után már úgy magukra húzták a védelmünket, hogy a csatáruk is a félpályán kolbászolt, de nem is indult előre, nem is indították, hátul se indultak meg, a labdákat viszont sikerül elvenni tőlük.

Az első gólunkat a félfogú Bini akasztotta be, majd pár perce rá Attis is a kapuba bombázott. A sok cserének köszönhetően pörgött a játék, a szerzett labdából indultunk, majd Swacsa lövését még védte a kapus, ám a lecsorgó labdát Bini passzolta a kapuba, 3-0. Volt kapufa, volt ollózás, voltak szép indulások, az ellenfél játéka eléggé viszont foghíjas volt.

A játék ment tovább, mi játszi könnyedséggel - mintha megfogtuk volna az Isten lábát - lőttük a gólokat, egészen pontosan még kettőt sikerült beakasztani Tinho lévén, félidőben 5-0.

A második félidőben aztán már kiengedtünk, kaptunk egy gólt, de a fogamat tettem volna a győzelemre, így be is jött, 5-1 lett a javunkra.

Így a tabella 3. helyén végeztünk, 2 ponttal zárt előttünk a Lifestyle, csapata, tehát a Tavasz 11 pillanatának megköszönhetjük, hogy kérték az 5-0-t, mert így nem sikerült feljutnunk. Tabella: http://bmefoci.bme.hu/3aligabajn.htm

A meccs után megtartottuk első évzáró sörözésünket is a Szertárban, nyáron remélem össze tudunk szervezni valami hasonló sörfocit!

A statisztikákat tekintve 10 góllal Ádám lett a gólkirály - gratulálunk neki -, őt Mufy 9, és Bini és Swacsa 8 -8 góllal követi: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AsBSNhkMx70cdDhqcG9kc01STmEwelh2YnprU2RRQWc&output=html (Lehet h van hiba a statisztikában, szóljatok és javítom!)

Szép Nyarat mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: fog sorozes kis penz kis foci

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr702992883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása