Ismeretlen vizeken

2011.09.19. 13:23 Swacsa

A szeptemberi meglepetés után - miszerint a 2.B ligában vagyunk "kénytelenek" indulni 2011 őszén - elékeztünk a szezon első mérkőzéséhez. Habár a levlistán már több tucat focista szerepel úgy néz ki hogy csak a színvonalas beszámolók miatt jelentkeztek ide, a pályán sajnos nem látni őket. Bobo és Karesz légiósai azonban kihúztak bennünket a pácból, már amennyire a létszámot illeti. Lássuk a pályán történteket:

Az ellenfél az 1. ligából kiesett Fabatka B csapata volt, akiket már régebbről többen is ismertünk, nem is számíthattunk sok jóra. Pláne, hogy Swacsa mint aktuális csk Bobo-n és Kareszon kívül nem is ismert senkit, így még az összeszokottság se adhatott nekünk sok reményt.

A meccs erős iramban kezdődött, keményen letámadt a Fabatka B csapata, és rendre már 10m-ről tüzeltek a kapu felé, egész jó lövésekkel. A kapuban Gábor (kareszspan) védett, és nagyban neki köszönhetjük, hogy nem lett nagy különbség a félidőben. Sajnos a támadás az ellenfél letámadása miatt nem ment valami túl jól: vagy már hátul elvesztettük a labdát a cselezések közben, vagy az előre passzolt lasztit nem tudtuk megtartani az irgalmatlanul keményen védekező fabatkások ellen.

Kaptunk is végül egy gólt, ám pár percre rá egy jó indítást sikerült Swacsának megtartania a sarokban, majd egy jó passz után Babar (bobospan) tudott egyenlíteni. A félidőben 1-2-re vezettek, ám ez a játék képét látva nagyon is jónak számított.

A második félidőben aztán egyre inkább maradt el a védekezésünk, így sajnos már a kapus se segíthetett, kaptuk sorban a gólokat. Mint kiderült a csapat fele (Joci - bobospan) területet fogott, a másik fele embert, viszont sajnos ennyire nem vagyunk profik, nem is jött be a dolog. 1-2 helyzetet sikerült kialakítanunk (leginkább kontrából), ám a kapuba már nem találtunk be, így 6-1-re kikaptunk.

Részvetők: Babar 1, Joci, Ádám (kareszspan), Attila(kareszspan), Gábor, Bobo, Karesz, Swacsa

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fabatkab

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr503238267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása