A világválogatott kínlódása

2011.04.09. 20:20 Swacsa

Mufy és Bini írása:

Igazi összeszokott alakulat állt neki a szerda esti mérkőzésnek:
Karesz és Balázs első meccsüket játszották idén a csapatban, Dani pedig friss igazolásként érkezett hozzánk. Binivel és Mufyval kiegészülve vágtunk neki a nem túl nehéz feladatnak: le kell győzni a sereghajtó!

Kapus hiján Mufy vállalta magára a megtisztelő feladatot, hogy megfossza az ellenfelet a gólszerzés örömétől. Már a kezdést követően látszódott, hogy alapvetően fogalmunk sincs
csapattársaink merre helyezkedhetnek el a pályán. Pár perc múlva azért beindult a világválogatott gépezet és megállapíthattuk, hogy nem lehet itt gond a győzelemmel (már ha megjelennek a cserék is). A 7. perc környékén egy eladott labdát követően Bini vitte egyedül a kapusra, majd elgurította a lába között, nem volt nehéz dolga.

Nagyjából 10 perc kellett hozzá, hogy egy pazar összjáték után megszerezzük a második gólunkat: Karesz egy kényszerítőt követően önmagát meghazuttolva kicselezett két ember és kilőtte a hosszút 7-ről. Ekkor megjelent Somotomi és Bati is akiket a Hauszmanon világosítottak fel: nem itt fogtok játszani gyerekek. Jól is hogy jöttek, mert a 3-adik gólnál Somtam adta be a szélről Bininek, aki a vetődő kapus alatt elgurította.
Alapvetően uraltuk az első félidőt; kaptunk ugyan 2 elkerülhető gólt, de még így is 3-2-vel fordultunk a második félidőre. Ekkor aztán folytatódott a fejetlenség és az ellenfél 1 perc alatt átvette a vezetést (3-4). Vége az elkényelmesedett alvó játéknak, megint neki kellett állni focizni. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de valahogy a kaput nem sikerült eltalálni. A nagy kapkodásban párszor sikerült eladni a labdát, így Mufynak is akadt dolga rendesen, de itt már le volt húzva a roló. Labda akkor sem juthatott át rajta, ha a fejét vették célba.
Végül a kemény munka meghozta gyümölcsét, Bini észrevette, hogy mégis merre van a kapu és 2 gólhelyzetét is gólra váltotta. Mindkettő előtt Danival kényszerítőzött, és az  egyik lövésnél úgy kilőtte a ficakot, hogy a labda mindkét kapufát érte. A kegyelemdöfést Dani adta, aki kontrából csőrrel kilőtte a hosszút 9-ről. Ezzel beállítottuk a 6-4-es
végeredményt. A világválogatott visszzatérhetett a kicsit balfaszkodós, unatkozó játékhoz, láttuk, hogy itt már nem lehet gond, az ellenfél sem rohangál már annyira.

Gólszerzők: Bini 4, Karesz 1, Németh Dani 1

 

Szólj hozzá!

Címkék: uzsgyi

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr292812822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása