Nagy küzdés, de vereség

2010.10.12. 11:42 Swacsa

A szezon haramadik mérkőzésére a Hauszmann utcai pályán került sor, a létszám ideálisnak volt mondható, 7en jelentünk meg. Sajnos kapusunk megint nem volt, ám az első félidőd Mufy bevállalta, majd a másodikban cserélgettük ezt a posztot.

A mérkőzés elején meglepően kitámadt az ellenfél, sokszor a saját félpályánkon nem tudtuk áthozni a labdát, aminek meg is lett az eredménye, mivel egy eladott labda után 3-2-es szituáció alakult ki, és kb. üres kapura rúghatták be a labdát. Sajnos ez a szituáció megismétlődött többször is a félidő folyamán, az ellenfél az összes gólját emberelőnyös helyzetből rúgta, nem értünk vissza időben. Félidőben 3-0 oda.

A második félidőben aztán Mufy játékával kicsi felgyosult a játék, és sikerült az elenfelet beszorítani a saját térfelére, sorra dogoztuk ki a helyzeteket. Ivánnak egy szép cselsorozat után sikerült kirúgni a bal alsót, így végre megtört a jég, rúgtunk egy gólt.

Mufy se maradt rest, a saját kapunktól indulva cselezte ki a védőket, majd egy Swacsával történt jó kényszerítő után ő is az üres kapuba rúgrta a gólt, 3-2.

A meccs vége fele aztán már az ellenfél már fáradtnak tűnt, hagyták ki ők is az olyan helyzeteket amiket az elején belőtek, így még mindig ott volt az esély az egyelítésre, de sajnos hiába küzdöttünk, hiába dolgoztuk ki sorra a helyzeteket, sajnos nem sikerült betalálni, így végül 3-2-re elvesztettük a meccset.

Gólszerzők: Iván és Mufy

Következő meccsünk a héten lesz csütörtökön 17:00-tól Gazdagréten, jelentkezzétek tudtok-e jönni:http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: itk vereseg

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr402364978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása