Gyenge játék, de magabiztos győzelem

2010.11.15. 14:04 Swacsa

A múlt héten a Hauszmann csúszós pályáján fogadtuk a Krisztinaváros csapatát, sérüléséből felépült Csonti is, így 8 fővel vágtunk neki a meccsnek.

Az első játékrészben érezhető volt, hogy jobbak vagyunk az ellenfélél, de sajnos a rengeteg helyzet kimaradt, míg végül Swacsa passzából Mufy talált be a kapuba. Az ellefél támadásai nem voltak ránk nagy veszéllyel, habár az egyik ügyesebb játékosukat néha csak szabálytalanul tudtuk megállítani. Az első félidőben Swacsa is szerzett még egy gólt, így 2-0-val fordultunk.

A második félidőben hasonlóan "gyenge" játékot hoztunk, néha 1-1 jó passzal sima gólt tudtunk volna rúgni, de mindössze egyszer találtunk be Mufy révén. Aztán az ellefél kissé összeszedte az energiáit, és folyamatos támadásai és lövései megmozgatták Zsoltit a kapuban, aki egymás után hajtotta végre a brívúrokat. A nyomásnak meg is lett az eredménye, az ellefélnek sikerült szépítenie. A végére aztán már az ő lendületük is alábbhagyott, Swacsa végül egy jó kényszerítő után rúgott még egyet, így 4-1-re hoztuk a kötelező meccset.

Gólszerzők: Mufy 2, Swacsa -2 Gólkapók: Zsolti -1
Ezzel a Tabella 2. helyén állunk roszabb gólkülönbséggel.

Következő meccsünk november 30-án kedden 17:00-tól lesz Gazdagréten, jelentkezzetek majd: http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: krisztinaváros

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr622450076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása