Tavaszi nyitány, téli időben

2011.02.22. 12:25 Swacsa

A 4. ligában elért dicsőséges győzelem után ismét nekivághatunk egy új bajnokságnak, most a 3. ligában kell megmutatnunk mit is tudunk. Sajnos kulcsemberünk Iván külföldi kiküldetésen van, így nem tudja erősíteni a csapatot, ám talán visszatérnek a pályára régi-új játékosaink is, és reméljük az új igazolások is erősíteni fogják a csapatot.

Az első mérkőzésünkre Gazdagréten került sor, sajnos - szokásunkhoz híven kapus nélkül - csak 6-an gyűltünk össze, 1 cserénk volt. A pályán véleményem szerint meglehetősen sötét volt, és az ellenfél erőszakosságának köszönhetően egy fekete labdával voltunk kénytelenek játszani, ami nem csak hogy gumilabda szerűen össze vissza pattogott, de a levegőben is úgy repült mint egy tojás alakú Jabulani. Ennek volt is szerepe rendesen a meccsen.

Az első félidő viszonylag jól kezdődött, Mufy késésének köszönhetően sajnos 5-10 percig nem tudunk cserélni, így téli szünet miatt a rossz kondiban lévő csapattagok már a seggükön vették a levegőt. Tinho jó lövései rendre pár centivel kerülték el a kaput, illetve a kapus állta útját a labdának, a rengeteg helyzetünkből nem sikerül gólt lőni. Végül a félidő közepe fele Mufy talált be egy jó középtávoli lövéssel, a kapufáról vágódott be a labda a kapuba. Közben magára talált az ellenfél is, ők is sorra alakították ki a helyzeteiket, de szerencsére még emberfölényben se tudtak betalálni. Nem sokkal később Mufy indította volna Swacsát, aki már vette le a sapeszát egy fejeléshez, ám mintha a labdát megfújta volna a szél méterekkel a várt hely mögött ért földet, ezzel megtréfálva a kapust is: egyenesen a kapuba 2-0 a javunkra.

Ha jól emlékszem Mufy harmadik gólja már a második félidőben született, így a 3-0-s vezetésnél kicsit le is eresztettünk, el is fáradtunk. Sajnos egy szerencsés szituációt követően - megpattant a labda a védőn, így nem tudta Mufy megfogni a kapuban - pont a támadó elé esett a játékszer, és az üres kapuba bepasszolva 3-1-re szépítettek. Aztán egy jó összjáték után néhány rövid passzal sikerült kijátszani a védelmet, Swacsa talál be az üres kapuba a jó kényszerítő után.  Majd jött a hideg-zuhany. Sorra hagytuk ki a szinte 100%-os helyzeteket, se emberfölényből, se 1-2 m-ről nem tudtunk betalálni, és ez meg is bosszulta magát. Egy kontrából megszerezte az ellenfél a 2. gólját, majd néhány perccel a vége előtt kaptunk még két olyan középtávoli gólt, amiben a kapus és a labda is benne volt, kicsit potya gyanús volt mindegyik. Mivel a helyzeteket továbbra se tudtuk gólra váltani - pedig volt bőven - így a vége 4-4-es döntetlen lett.

A gólokat Mufy (3) és Swacsa (1) lőtte, reméljük a következő alkalommal jobb lesz!

Következő meccs márc. 3-án csüt este 21:00-kor a Hauszmannon: http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: padtársaság tavasz nyitó

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr142679359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása