Friss, ropogós, tavaszi infók

2011.02.14. 12:40 Swacsa

A sorsolás felkerült a honlapra, kiderült a nevezési díjunk is, remélem a Ti is tudjátok már a féléves időbeosztásotokat, így lássuk az infókat egy helyen:

Sorsolás:

A tavaszihoz képest sztem egész jó sorsolást kaptunk, érezhető h itt már 3. ligáról van szó: 1 mérkőzésünk van csak Gazdagréten, de az is este 7-kor, az összes többi meccs a Hauszmannon van. A napokat tekintve két meccs hétfőn, kettő pénteken, az összes többi csütörtökön lesz, így ezt a napot vésse be mindenki a naptárjába! Az időpontok is egész kedvezőek, a sokáig dolgozó csapattagok is oda tudnak érni, mivel két időpont van 19:00-tól, kettő 20:00-tól, a többi 21:00-kor kezdődik. Az összes mérkőzés naptára a bal oldali menü Google Calendar menüpontjában érhető el!

A hivatalos sorsolás oldal itt érhető el: http://bmefoci.bme.hu/3aligasors.htm

Itt pedig a Tabella tekinthető meg: http://bmefoci.bme.hu/3aligabajn.htm

Nevezés

Mivel tavaly már befizettük a kauciót, és megnyertük a 4.c ligát is (oklevél), így 31.300 Ft helyett csak 16.300 Ft-ot kell kifizetnünk. Viszont tavaly sokan mégse jöttek játszani a csapattal - és így nevezést se fizettek - ezt most örülnék ha az aktív csapattagok összedobnák. (Iván 4000, Swacsa 5900 mínuszban van.) Javaslom, hogy mindenki nézze át a meccsek időpontjait, aztán kiírtam egy doodle-t hogy ezek függvényében ki hány meccsre jönne - a tervek szerint- , és akkor úgy kalkuláljuk ki a díjakat... A szumma díj amit így össze kell dobni az 26.200 Ft lesz.

 Itt szavazzatok légyszi megint, ha megnéztétek a naptárat: http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz tabella infók sorsolás nevezés

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr822660326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása