Fagyos pályán is biztos győzelem

2010.12.16. 15:56 Swacsa

Az őszi szezon utolsó előtti mérkőzésére már kemény minuszokban került sor, viszont a csoportelőséghez csak a győzelem volt elfogadható.

Az első félidőben nehézkesen ment a védekezés, mivel a 6-osunk teljesen le volt fagyva. Mégis nekünk sikerült vezetés szerezni, ám az ellenfél fordítani tudott. Egy szép akció után aztán egyenlítettünk, majd végre a rengeteg kihagyott helyzet után végre értékesítettük a támadásokat, sikerült meglépnünk 6-2-re.
Az ellenfél még tudott egy góllal válaszolni, de a vége 8-3 lett a javunkra!

Gólszerzők: Iván 4 , Attish 2, Mufy 1, Ricsi 1

Jelnleg a Tabella 2. helyén állunk mivel az 1. helyen állónak már megvan a 11 meccse. Ha nyerjük az uccsó meccset biztosan mi vagyunk a bajnokok. Ha döntetlent játszunk, és nyer a 3. helyen álló ITK, akkor ők az elsők, mivel elvertek minket, a Maligánnal x-eltek. (Vagyis ebben nem vagyok biztos, mert akkor mindhárman ugyanúgy állunk, minket elvert az ITK, ITK döntetlent játszott a Maligánnal, mi meg vertük a Malogánt. Ekkor mi lenne a sorrend?)

Tehát a lényeg, hogy nyerni kell!

Illetve javaslok a meccs után 1-2 sör legurítást a közeli Szertár (régi nevén Pálya) sörözőben, ahol még foci csukában is kiszolgálnak. Hozzatok melegítőt - vagy akár fürdeni is lehet a Bogdánfyn - és igyunk egyet a csapat megalakulásának és első sikresnek mondható szezonjának örömére!

Jelentkezzetek rá:  http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Csekkoljátok a góllövő listát is, mert a sörözésen eredményt hiredetünk: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsBSNhkMx70cdDhqcG9kc01STmEwelh2YnprU2RRQWc&hl=en&authkey=CIyAteID

Szólj hozzá!

Címkék: bong

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr142519885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása