Hullámvölgy

2011.03.19. 12:06 Swacsa

Az idény harmadik mérkőzésére esős, "tavaszodó" időben került sor, a létszám sajnos nem is közelített a nevezettek számához, de végül Koeman megjelenésével 7en összejöttünk. Kapusunk (megint) nem volt, lássuk mik lettek a történések:

Az első félidőben mindkét csapat közepesen játszott, 1-1 jó kontra és eladott labda volt mindkét oldalon, végül nekünk sikerült betalálni Tinho révén. Egy két jó passzal, ügyes csellel könnyen el lehetett (volna) jutni az ellenfél kapujához, ám sajnos nem használtuk ki eléggé a lehetőségeket, így "csak" 3 gólt sikerült lőni az elő félidőben SomoTomi és Attish lövéseivel. Közben egy eladott labda eredményeképpen mi is kaptunk egy gólt, Mufy rengeteg védése után ezt már nem sikerült hárítani, 3-1 a félidőben.

Aztán jött a szokásos hideg-zuhany: először egy majdnem félpályáról elengedett lövés vágódott be a szétugró védők mellett a bal alsóba, majd eladott labda/kontra eredményeképp 1-1-ben a kapussal/védővel megoldotta az ellenfél, és percek alatt feljöttek 3-2-re. Sikerült nekünk is azért gól szerezni, Mufy talált be egy jó kényszerítő után. Sajnos az előzőekhez teljes hasonlóan sikerült még két gólt kapnunk, így 4-4nél állt az eredményjelző.

Kezdett a mérkőzés is eldurvulni, az ellenfél nem volt rest minket akár szabálytalanul is megállítani (lehet h nekünk is ezt kellett volna csinálni), de mégis nekünk sikerült gól lőni Tinho lövéséből, 5-4. Sajnos nem váratott magára sokáig a válasz, megint egy egy-egy elleni szituáció után sikerült ellőniük a labdát ami a kapunkban kötött ki.

A vége fele egy jó összjáték után Mufy kapta vissza Swacsától a lasztit, majd miután megtolta azt felrúgták. Tinho értékesítette a hetest, így 6-5-re vezettünk pár perccel a vége előtt. Sajnos nem sikerült megőrizni ezt az előnyt, bekaptunk megint egy gólt, így 6-6-tal lett vége a meccsnek.

Gólszerzők: Tinho 3, SomoTomi 1, Attish 1, Mufy 1

Következő meccsünk márc. 21. hétfő este 21:00: http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: bocs bocs

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr532752493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása