Jó úton a cél felé

2010.12.13. 15:08 Swacsa

A múlt héten két mérkőzésre is sor került, viszont a kedvező időpont ellenére (19:00) a létszám nagyon necces volt. Végül 6-an jöttük össze, ám Attish az ellenfél csapatában (az igazi barátaival :) lépett pályára, így mi csere és kapus nélkül voltunk kénytelenek végigjátszani a meccset.

A mérkőzés elején már látszott, hogy különbség van a két csapat képességei között, szinte végig a térfelükön folyt a játék, néha 1-2 indítással próbálkoztak, de a gyorslábú védőink sorra meghiúsították ezeket a terveket.

Lassacskán beindult a gólgyártás is, az első félidben Ricsi és Iván lévén szereztünk vezetést, majd a többiek is be-betaláltak.

A második félidőben már elfáradt mindkét csapat, így az ellenfél többet tudott támadni, ám így a kontrákból mi tudtunk gólokat szerezni. Végül a 9 rúgott gól mellé csak egy gólt kaptunk, 9-1 lett a vége!

Gólszerzők: Ricsi 3, Swacsa 3, Iván 2, Tinho 1

A következő meccsünk a 6-2-vel 4. helyen álló Bong csapata ellen lesz dec. 15-én szerdán 20:00-tól lesz a Hauszmannon. Jelen állapot szerint 3. helyen állunk a Tabellán, így mindenképpen csak a győzelem elfogadott!

Szavazzatok ki jön szerdán: http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: werdel szépen

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr132513161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása