Csak összejött a csapat

2011.03.04. 11:37 Swacsa

A tavaszi szezon második mérkőzése neccesen indult, mivel 4-5 órával a kezdés előtt még csak 4-en voltunk hadra foghatóak, aztán szerencsére a friss apuka Attish megmentette a csapatot, végül Bini és Copas is megjelent ezzel is erősítve a keretet. Lássuk a történéseket:

Az első félidőben egész jól támadtunk, voltak jó elképzelések, jó játékötletek, de rendre 1-1 hosszú passz vagy labdakezelési hiba miatt nem sikerült sokszor még kapura se rúgnunk. Aztán a félidő közepe fele Swacsát szabálytalanul szerelték az ellenfél térfele közepén, amit szabadrúgás követett. Három ember is állt a sorfalban, aztán hirtelen kettő sorfaltag kiváltott a mi támadóinkra, ezt Swacsa kihasználva laposan erőből ellőtte az 1 tagú fal mellett, és mivel a labda laposan, erősen a kapus lába mellé érkezett, így nem ért már le oda és bevédte azt, 1-0-ra vezettünk. A második gólt Mufy szerezte egy szép összejáták után, amikor is végül Copas segítségével már teljesen elfektették a kapust. 2-0nál kaptunk egy gólt is, a kellemetlenül csapódó labdába Baggio még bele tudott nyúlni, de kicsúszott a kezéből és beesett mögé a kapuba, 2-1-el fordultunk a félidőben.

A második félidőben sajnos egyre több támadást vezetett ellenünk az ellenfél, látszott hogy mi is fáradunk, de végül Mufy révén nekünk sikerült betalálni, így már 3-1-re mentünk. De nem örülhettünk sokáig, egy szöglet utáni rossz védekezés eredményeképpen közép-távolról kaptunk egy löketet, aminek védésére Baggionak nem sok esélye volt, egy gólra csökkent megint a különbség. Nem sokkal később Copas csípte el a labdát mellel a félpályánál, ezzel már indította is Swacsát, aki az ellenfél kapuja előtt pattogó labdát ráfordulásból rúgta kapura. A lövés nem sikerült túl jól, viszont így hogy a földre pattant le a labda a kapus - ezt is - benézte, így már 4-2-re vezettünk. A meccs vége fele végre Bininek is sikerült betalálni, habár a labdát majdnem így is elLinizte, végül sikerült pár percen belül két gólt is bePetiznie.

A vége megnyugtató 6-2 lett a javunkra.

Gólszerzők: Mufy 2, Swacsa 2, Bini 2

Következő meccsünk két hét múlva pénteken 21:00-tól: http://error-reloaded.blog.hu/2010/09/15/doodle_jelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: lifestyle

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr12709484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása