Nevezési díjak

2010.09.17. 16:00 Swacsa

Mivel eléggé vegyes a társaság részvételi előrejelzése, így sokat gondolkodtunk, hogy a nevezési díjakat hogy is fizessük.

Ha a részvétel alapján fizetnénk be utólag, akkor azok járnak rosszul, akik jönnek a meccsekre (ezt nem akarjuk), ha meg egyenlően behajtjuk mindenkin a nevezési díjat akkor aki egyáltalán nem tud meccsre jönni rosszul érezheti magát - amúgy ez a kisebb baj :)

A nevezési díjakat első körben befizeti Iván és Swacsa, aztán várjuk az ötleteket, hogy is osszuk el az összeget, ami a kalkulátor és a nevezésünk alapján 30.300 Ft.

Javaslatunk, hogy aki úgy érzi hogy a meccsek nagy részére tud jönni, az szálljon be a díjakba, aki pedig csak 1-2 meccsre tud jönni az írjon nekem, és akkor ő majd 1-2 sört fizet az évzáró sörözésen!

A csapatba jelenleg a következő emberek tartoznak, köztünk kellene elosztani a zsét (14 fő): Iván, Tóth Ádám (Tinho - IvánSpan1), Tőzsér Attila (Attish-IvánSpan2), Viktor, Swacsa, Zöld, Bini, Baggio, SomoTomi, Pumukli, Csonti, Vörös Bali, Bobo, Mufy

Ha mindenki fizet akkor 30300/14 = 2165 Ft

Gondoljátok át és írjatok!

Szólj hozzá!

Címkék: nevezés

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr462303446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása