Kiütés

2010.12.09. 11:29 Swacsa

Lassan közelítünk a bajnokság végéhez, és a csapat még mindig dobogós helyen álldogál. Viszon 4. ligába csak a csoportelső (és a 16 4. ligában lévő csoport második helyezettjei közül néhány) kerül, így a hátra lévő meccseken dől el a sorsunk. Hétfőn jó úton haladtunk...

Az idő kellemes volt (így december elejéhez képest) viszont a kezdőrúgás tervezett ideje után 5-10 perccel is még csak 4-en votunk. Aztán 10 perc késéssel megérkezett a felmentő csapat, először Attish majd Iván és Tinho is befutott egy másik meccsről sietve.

A meccs döcögve kezdődött, sorban alakítottuk ki a helyzeteket, de nem tlaáltuk el a labdát, elcsúszott a lábunk alatt, stb... Aztán végre megtört a jég, kezdtek potyogni a gólok. Az első félidőben Mufy védte a kaput, támadásban pedig Attish bomba góljaival növeltük az előnyünket. A félidőben már 3-4 góllal is vezettünk, és csak 2 gólt kaptunk.

A második félidőben aztán Mufy helyett Swacsa állt a kapuba, és Mufy gyors játékának (is) köszönhetően rengeteg helyzet alakult ki, amit végre sikerült is értékesíteni. Ezalatt mindössze 1 gólt kaptunk, viszont rengeteget rúgtunk, a vége a jegyzőkönyv szerint 13-3 lett a javunkra.

Gólszerzők: Attish 4, Mufy 3, Vitya 2, Swacsa 1, Iván 1, Karesz 1, Tinho 1

Jelnleg a tabella második helyén állunk, mivel egy meccsel kevesebbet játszottunk. Meg kell nyerni a hátra lévő meccseket, és akkor bajnokok lehetünk!

Szólj hozzá!

Címkék: ssc napolyi

A bejegyzés trackback címe:

https://error-reloaded.blog.hu/api/trackback/id/tr852504032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása